Λαδοσέτ Frida Kahlo Flowers hover image

Λαδοσέτ Frida Kahlo Flowers

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε ιβουάρ αποχρώσεις με φουξ λεπτομέρειες! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι ..

30.00€
Λαδοσέτ Pink Swan hover image

Λαδοσέτ Pink Swan

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε ροζ αντικέ αποχρώσεις και θέμα τον κύκνο! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκ..

30.00€
Λαδοσέτ Λεβάντα hover image new

Λαδοσέτ Λεβάντα

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό από λινάτσα, λιλά κορδέλες και αποξηραμένη λεβάντα! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σ..

30.00€
Λαδοσέτ Μελισσούλες hover image

Λαδοσέτ Μελισσούλες

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε κίτρινες αποχρώσεις με μικρές ξύλινες μελισσούλες! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι ..

30.00€
Λαδοσέτ Ουράνιο Τόξο hover image new

Λαδοσέτ Ουράνιο Τόξο

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε ροζ αποχρώσεις και θέμα ουράνιο τόξο! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι ..

30.00€
Λαδοσέτ Πεταλούδα hover image

Λαδοσέτ Πεταλούδα

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε εκρού-ροζ αντικέ αποχρώσεις και θέμα πεταλούδα! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σα..

30.00€
Λαδοσέτ Πριγκίπισσα hover image

Λαδοσέτ Πριγκίπισσα

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε ροζ αποχρώσεις και θέμα πριγκίπισσα! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι ..

30.00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)