Λαδοσέτ Baby Boss hover image

Λαδοσέτ Baby Boss

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε σιέλ-μπλε αποχρώσεις και θέμα Baby Boss! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνά..

30.00€
Λαδοσέτ Forest Wood Animals hover image

Λαδοσέτ Forest Wood Animals

Σετ λαδιού διακοσμημένο με θέμα τα ζώα του δάσους! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι πετσέτα παπάυφασμάτι..

37.00€
Λαδοσέτ Little Panda hover image

Λαδοσέτ Little Panda

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε βεραμάν αποχρώσεις και θέμα Little Panda! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκ..

30.00€
Λαδοσέτ Άγκυρα Ριγέ Μπλε hover image

Λαδοσέτ Άγκυρα Ριγέ Μπλε

Σετ λαδιού διακοσμημένο με θέμα ναυτικό! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι πετσέτα παπάυφασμάτινο καλαθάκ..

37.00€
Λαδοσέτ Αυτοκίνητα VW hover image new

Λαδοσέτ Αυτοκίνητα VW

Σετ λαδιού διακοσμημένο με θέμα αυτοκίνητα VW! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι πετσέτα παπάυφασμάτινο τ..

32.00€
Λαδοσέτ Δεινασαυράκι hover image

Λαδοσέτ Δεινασαυράκι

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό στα χρώματα της μέντας και του σιέλ  και θέμα δεινασαυράκι! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για ..

30.00€
Λαδοσέτ Λιονταράκι hover image

Λαδοσέτ Λιονταράκι

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό σε λευκές-καφέ αποχρώσεις και θέμα λιονταράκι! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπου..

30.00€
Λαδοσέτ Μικρός Πρίγκιπας hover image

Λαδοσέτ Μικρός Πρίγκιπας

Σετ λαδιού με χειροποίητο στολισμό στις αποχρώσεις της άμμου και της μέντας και θέμα Μικρός Πρίγκιπας. Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι γ..

30.00€
Λαδοσέτ Μπλε Κύματα hover image new

Λαδοσέτ Μπλε Κύματα

Σετ λαδιού διακοσμημένο με θέμα μπλε κύματα! Το σετ περιλαμβάνει: 3 κεράκια στολισμένα μπουκαλάκι για λάδι σαπουνάκι πετσέτα παπάυφασμάτινο καλ..

37.00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)